Νατάσα Ταπάκη

Η Νατάσσα Ταπάκη ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου και αρμονίας ευρωπαϊκής μουσικής. Αποφοίτησε από το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στη Βυζαντινή Μουσική στο Σύλλογο «Ρωμανός ο Μελωδός» και στο νέι με δάσκαλο τον Μάρκο Σκούλιο, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια νέι με τον Omer Erdogdular στο Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος» του Ross Daly. Σπούδασε σκηνογραφία-ενδυματολογία στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και στη Real Escuela Superior de arte Dramatico στη Μαδρίτη.

Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος – ενδυματολόγος – φωτίστρια σε ταινίες μικρού μήκους και σε θεατρικές-τηλεοπτικές παραγωγές, ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων και ως εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι ιδρυτικό μέλος των ομάδων κουκλοθεάτρου Φύρδην Μίγδην και Trabala Puppet Theatre. Οι παραστάσεις τους έχουν παιχτεί σε φεστιβάλ, θέατρα, σχολεία, μουσεία και πλατείες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Παλαιστίνη, Αργεντινή, Βραζιλία, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρος). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συνεταιριστικού εργαστηρίου “Τζεπέτο” στο Ρέθυμνο.